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Principles Of Food Chemistry

Por: Deman, John M | [Autor].
Colaborador(es): Deman, John M.
Editor: ESTDOS UNIDOS ; FONDO EDITORIAL EDUNI ; 1989Edición: 2A. ed.Descripción: 607; 26.0.Tema(s): INDUSTRIA ALIMENTARIAClasificación CDD: 664..DEMA.00
Contenidos:
Chapter 1 Water . -- Chapter 2 Lipids . -- Chapter 3 Proteins . -- Chapter 4 Carbohydrates . -- Chapter 5 Minerals . -- Chapter 6 Color . -- Chapter 7 Flavor . -- Chapter 8 Texture . -- Chapter 9 Vitamins . -- Chapter 10 Enzymes . -- Chapter 11 Additives And Contaminants . -- Chapter 12 Regulatory Control Of Food Composition Quality And Safety . -- Appendix a Units And Conversion Factors . -- Appendix B Greek Alphabet . -- Index . -- Página de Créditos
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Libros Biblioteca Central
BIBCE-CSING (Biblioteca Central - 1er piso) 664..DEMA.00 (Navegar estantería) 1e. Disponible 73135

Chapter 1 Water
. -- Chapter 2 Lipids
. -- Chapter 3 Proteins
. -- Chapter 4 Carbohydrates
. -- Chapter 5 Minerals
. -- Chapter 6 Color
. -- Chapter 7 Flavor
. -- Chapter 8 Texture
. -- Chapter 9 Vitamins
. -- Chapter 10 Enzymes
. -- Chapter 11 Additives And Contaminants
. -- Chapter 12 Regulatory Control Of Food Composition Quality And Safety
. -- Appendix a Units And Conversion Factors
. -- Appendix B Greek Alphabet
. -- Index
. -- Página de Créditos

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